Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
AppartementVakantiewoning
Zuid-Holland
Aanbod Zakelijk Aanbod Particulier Alphen aan den Rijn Baronie 114 Reeuwijk ParqGreen

Baronie 114

Per 1 oktober 2019 beschikbaar een ruim 3 kamerappartement met een vorstelijk balkon in het hart van alle dagelijkse voorzieningen van winkelcentrum Baronie!  
 

Het appartement beschikt over een fijn zonnig balkon (in de vorm van een loggia), afsluitbaar met glazen panelen, een eigen berging en parkeergelegenheid op het parkeerdek van de Baronie. De woning is bereikbaar via trap en lift en is gelegen op de eerste verdieping van het complex bestaande uit 6 appartementen.
 
Het appartement heeft een ruime hal met videofoon, meterkast en hangend toilet met fonteintje. De ruime hal is het centrale punt van het appartement en geeft toegang tot alle vertrekken. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, een aparte ruimte met de aansluiting voor de wasmachine, wasdroger en verwarmingssysteem. De badkamer is voorzien van 2 wastafels, een douchecabine, toilet en design-radiator. De royale woonkamer heeft een open keuken met diverse apparatuur en geeft toegang tot het ruime balkon op het Zuiden.
 
Vanuit het appartement heeft men een fantastisch uitzicht over Alphen aan den Rijn en de vrije architectuur van Baronie, de voormalige productie locatie van Baronie chocolade. 
Het winkelcentrum ligt direct naast het complex en biedt onder meer een Hoogvliet en Lidl supermarkt, maar juist ook alle gemakken van een verse bakker, een visspeciaalzaak, een slager, een gespecialiseerde groenteboer. Voor de niet dagelijkse boodschappen zijn beschikbaar Action, Zeeman, Primera en Kruidvat.
 
Baronie is in 2012 duurzaam gerenoveerd. De appartementen zijn voorzien van een WKO installatie, waardoor warmte- en koude uit de grond wordt gehaald en de woning een milieuvriendelijk klimaat heeft.