Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
AppartementVakantiewoning
UtrechtZuid-Holland
Aanbod Zakelijk Aanbod Particulier Alphen aan den Rijn Baronie 114 Reeuwijk ParqGreen Soest Prins Hendriklaan 5

Prins Hendriklaan 5

Diverse 2 of 3 kamerappartementen met een vorstelijk uitzicht over het charmante Soest en haar bosrijke omgeving. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 67 tot en met 92 m2.

De appartementen beschikken over een fijn zonnig balkon (in de vorm van een loggia), een eigen berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. Desgewenst kan men aanvullend een garage huren voor een reële huurprijs. Vanuit het appartement heeft men een fantastisch uitzicht over Soest en haar omgeving. Het centrum van Soest bevindt zich op loopafstand (ca. 200 meter) vanaf het complex.

Binnen het eigen complex kan men gebruik maken van de diensten van diverse specialisten en praktijken, bijvoorbeeld: praktijken voor fysiotherapie, accupunctuur, skin & healthcare, een diëtistenpraktijk, een voet- en massagepraktijk, een schoonheidsspecialiste en osteopaat en een praktijk voor oefentherapie. Na afloop kunnen bewoners de ontspanning zoeken in de gezellige eigen recreatieruimte van het complex of in de riante tuin. Logees zijn van harte welkom in Hoog Soestdijk, huurders kunnen gebruik maken van de logeerkamer voor hun gasten tegen kostprijs.