Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelHorecaBouwgrond
DrentheFrieslandGelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-HollandUtrechtZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie 10 (winkelruimte) Barendrecht Havenhoofd 11 Boskoop Hoogeveenseweg 7 Coevorden Modem 30 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Emmen Noorderstraat 31a Enkhuizen De Traanbok Enschede Winkelcentrum Stokhorst Epe Retailpark Epe Gouda Retailpark Goudkade Gouda GoStores Haarlem Waarderweg 48 Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273a Heinenoord Reedijk 9 Helvoirt De Bloey Kerkrade Wiebachstraat 77c Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Betaplein 20 Lopik Rolafweg Noord Losser Martinusplein 19 Maastricht Ambyerstraat Noord Maastricht Amerikalaan 14 Rheden Groenestraat 51 Roosendaal Go Stores Roosendaal Vlaardingen Veerplein 132 Vleuten Hindersteinlaan 9 en Kees Valkensteinlaan 4

Baronie (winkelruimte) Alphen aan den Rijn

Het is slechts tien jaar geleden dat hier 180.000 chocoladeletters per dag werden gemaakt. Precies op die plek kan nu uw winkel- of kantoorruimte komen!

 De oude fabriekshallen zijn duurzaam gerenoveerd en bieden plaats aan nieuwe winkels, kantoorruimten en een plein met horecagelegenheid. Momenteel hebben zich in de Baronie al diverse winkelketens gevestigd waaronder Hoogvliet, Lidl, Zeeman XL, Kruidvat, Primera, Bristol, Big Bazar en Action. Verder zijn er een aantal verswinkels en horecagelegenheden aan het plein gevestigd waaronder Subway, Bakker Breggen, Visspecialist Sluizeman, Slagerij Gelderblom, Lunchroom Jaffna, De Goudreinet, Martinez Chocolade, Domino’s Pizza en Johnny’s Burger.

De Baronie wordt door Alphen aan de Rijn gezien als een van de meeste prettige winkelgebieden voor de dagelijkse boodschappen, mede door de combinatie van de diverse landelijke formules en de lokale ondernemers.

De zeer actieve winkeliersvereniging zorgt er voor dat er altijd wel wat te beleven is op de Baronie.

 Parkeren kan in de ruim opgezet parkeergarage, maar ook op het terrein waar Leenbakker en Jysk zijn gevestigd, wat direct aansluit op het winkelcentrum.
 
Beschikbaar gekomen is een winkelruimte, groot circa 283,5 m² BVO gelegen aan de hoofdentree van winkelcentrum De Baronie. De winkelruimte heeft veel attentiewaarde door de hoekligging. De entree is gelegen aan de passage en de winkel heeft daarnaast veel zichtbaarheid aan de Prinses Margrietlaan. Het winkelvloeroppervlak bedraagt circa 230 m² en aan de zijkant is een magazijn- en personeelsruimte gelegen van circa 53 m².
 
Winkelcentrum de Baronie heeft een oppervlak van circa 8.200 m² en trekt gemiddeld 35.000
bezoekers per week.
 
Het winkelcentrum leunt thematisch op twee peilers, ‘goed en goedkoop’ en ‘gemak en ontspanning’.  Voor deze unit geldt dat met name gezocht wordt naar invulling die past in het cluster van delicatessen en horeca.