Toon alles
Kopen Huren
Maak een keuze tussen kopen en huren...
KantoorBedrijfshalWinkelBouwgrond
DrentheFrieslandGelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-HollandUtrechtZuid-Holland
Aanbod Particulier Aanbod Zakelijk Alphen aan den Rijn Baronie (kantoorruimte) Alphen aan den Rijn Baronie 10 (winkelruimte) Boskoop Hoogeveenseweg 7 Coevorden Modem 30 Doetinchem Winkelcentrum Iseldoks Enkhuizen De Traanbok Enschede Winkelcentrum Stokhorst Epe Retailpark Epe Gouda Retailpark Goudkade Gouda GoStores Kampenringweg 44 Haarlem Waarderweg 48 Heemskerk Dr. Prinsengallerij 20 Heerlen Heerlerbaan 273a Helvoirt De Bloey Kerkrade Wiebachstraat 77c Leeuwarden Bilgaardpassage Leiden Betaplein 20 Maastricht Ambyerstraat Noord Roosendaal Go Stores Roosendaal Roosendaal Go Stores Oostplein Vlaardingen Veerplein 132 Vleuten Hindersteinlaan 9 en Kees Valkensteinlaan 4

Veerplein 132

De winkelruimte is gelegen op de begane grond en deels op de eerste verdieping in het centrum van Vlaardingen aan het Veerplein.

In het bouwblok waar de ruimte deel van uitmaakt zijn o.a. landelijke trekkers gevestigd zoals Hema, Kruidvat,, Bristol, JT Bioscoop, Hommerson Casino’s en Smart-Fit.
In 2012 het object grondig gerenoveerd waarbij er gekozen is voor een "open" karakter met veel raampartijen. In de directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar.
 
Het object ligt in het centrum van Vlaardingen, in het A1 deel van het winkelgebied, waar ook de markt is en clustering van horeca voorzieningen.