GREEN Den Haag

Nieuws

Met ambitie op naar de volgende stap

17 december 2018

Sinds afgelopen mei werk ik als financieel directeur bij GREEN. De afgelopen maanden heb ik het bedrijf en de collega’s goed leren kennen. En ik kan wel zeggen dat ik terecht ben gekomen in een echte familieonderneming met een team waar ambitie, ondernemingszin en enthousiasme duidelijk naar voren komen.

Corporate omgeving vs. familiebedrijf
Voorheen was ik werkzaam bij Wereldhave, een Nederlands beursgenoteerd bedrijf dat uitsluitend investeert in retail vastgoed. GREEN is een zeer ondernemend familiebedrijf met een lange termijn horizon waarbij over de generaties heen wordt gekeken. Daarnaast heeft GREEN een gediversifieerde portefeuille. GREEN is een jonge onderneming waarin de afgelopen jaren al veel is gedaan en bereikt, maar waar we nu bezig zijn met vervolgstappen en echt willen doorpakken.
 
Toekomst GREEN
Op de planning van GREEN staan vooral focus, het verder versterken van de portefeuille en commerciële kracht, executie van de bestaande plannen en het bedrijf naar het volgende niveau brengen. Met het team waarmee ik nu bij GREEN werk, ben ik ervan overtuigd dat dat gaat lukken.
 
Richard Braun
Financieel directeur GREEN