GREEN De Baronie

Nieuws

3 nieuwe collega's versterken het team

10 juli 2018

In mei is Richard Braun gestart bij GREEN als financieel directeur. De eerste twee maanden zitten erop en Richard heeft een goede eerste indruk gekregen. “De afgelopen weken heb ik het bedrijf en de collega’s beter leren kennen. Het is inspirerend hoe de zaken worden opgepakt. Ik ben terecht gekomen in een team waar ambitie, energie en transparantie duidelijk naar voren komen. Dat maakt het begin binnen deze organisatie tot een ‘vliegende start’.’’

Na Richard is Michiel Smits in juni aan de slag gegaan als vastgoedmanager. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de multifunctionele objecten zoals Level Leiden en Sportzone Sittard en voor de hotels. Michiel komt van CBRE waar hij verantwoordelijk was voor het vastgoedmanagement van een portefeuille met meerdere multi-tenant gebouwen waaronder WTC Den Haag. Daarvoor heeft Michiel gewerkt bij BAM Vastgoed en Lidl. Michiel studeerde Vastgoed-Makelaardij en daarna Bedrijfskunde en heeft recent de MSRE aan de Amsterdam School of Real Estate recent afgerond. 


Tenslotte is Pieter Bronsveld per 1 juli bij GREEN begonnen als vastgoedmanager. Pieter versterkt het Retail, Wonen-team. Pieter komt van SyntrusAchmea waar hij verantwoordelijk was voor de winkelbeleggingen. Daarnaast heeft hij gewerkt bij Dela Vastgoed en Coltex. Pieter heeft fiscale economie gestudeerd en de MSRE gedaan in Amsterdam.