Nieuws

Afronding derde fase ontwikkeling Baronie Haven

2 juli 2020

In de derde fase van Baronie Haven aan de Rijnhaven worden drie unieke, nieuwe projecten ontwikkeld die wonen, werken en winkelen met elkaar combineren. De ontwikkeling is momenteel in de afrondende fase. Naar verwachting gaan de Havensuites en de atelierwoningen van het Havenkwartier in het derde kwartaal van dit jaar in de verkoop. De verhuur van de Havenmeester start bij oplevering van de derde fase: medio 2022.

De ontwikkeling ‘Groot Baronie’ staat voor wonen, werken en winkelen in een historische omgeving in Alphen aan den Rijn. GREEN combineert hier wonen (Baronie Haven) met werken (Baronie Kantoren) en winkelen (Winkelcentrum De Baronie).
 

3 appartementencomplexen en 12 atelierwoningen

De eerste 34 luxe appartementen en penthouses van Het Havenhuys – allen onderdeel van de tweede fase van Baronie Haven – zijn verkocht en momenteel in aanbouw. De bouw van de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester volgen naar verwachting direct na de oplevering van Het Havenhuys. De Havensuites hebben een aantrekkelijke ligging: aan de Rijnhaven – met de mogelijkheid tot een eigen ligplaats – en om de hoek Winkelcentrum De Baronie. De atelierwoningen in het Havenkwartier bieden een combinatie van wonen en werken. De doelgroep voor de derde fase behelst een breed publiek. Van de starter die op zichzelf gaat wonen, tot de ondernemer die een bedrijfsruimte bij huis zoekt en het oudere stel dat gelijkvloers wil wonen.
 

Levendige horeca

Onder de Havensuites wordt direct aan de Rijnhaven een horecagelegenheid toegevoegd. Op dit moment worden afwegingen gemaakt en worden contacten gelegd met mogelijke huurders.

In deze video laten we zien hoe Baronie Haven en straks uit komt te zien!