Nieuws

Afscheid Klaas Jonathan, welkom nieuwe collega's

7 juni 2019

Na tien jaar nemen we afscheid van Klaas Jonathan Bals, hij gaat zijn ambitie verwezenlijken door zelf te ondernemen in het onroerend goed. GREEN verwelkomt daarnaast nieuwe collega's: Arwin Gayadin en Jasper van Middelkoop. We stellen ze aan u voor.

Afscheid Klaas Jonathan
Klaas Jonathan is in 2009 bij ons begonnen als stagiair vanuit zijn studie Vastgoed en Makelaardij. Na het afronden van zijn studie heeft hij zich ingezet op de beheerafdeling als Property Manager. Leergierig als hij is, groeide Klaas door en werd hij na enkele jaren ontwikkelingsmanager. Samen met het team rolde hij de snelgroeiende ontwikkelingsportefeuille van GREEN verder uit. Gelijktijdig rondde hij succesvol de studie Master of Science in Real Estate af. Sinds 2016 is hij toegetreden tot het Management Team in de rol van Hoofd Retail en Woningen en Ontwikkelingsmanager. Vanuit zijn rol als ontwikkelingsmanager is Klaas het project Today Solar Energy gestart: het omzetten van daken naar Zonne-energiecentrales. 
 
Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging; per 1 oktober verlaat hij GREEN en start hij zijn eigen onderneming. Voor Today Solar Energy blijft Klaas tot en met 2020 op projectbasis verbonden aan GREEN. Klaas Jonathan’s inzet voor de portefeuille van GREEN en het doorvoeren van het ondernemende karakter van GREEN zijn van groot belang geweest voor het bedrijf. Bij ons kon hij uitgroeien tot een gedreven collega met een ondernemend karakter die door zijn daadkracht en creativiteit veel voor GREEN heeft betekent. Klaas Jonathan: “Ik kijk terug op fantastische jaren GREEN en ben hier de familie Zeeman zeer erkentelijk voor. Ik kijk uit naar de toekomstige jaren, waarin we vanuit een andere rol zullen blijven samenwerken.”
 
Wij danken Klaas Jonathan voor zijn vruchtbare inzet en wensen hem veel succes.
 
Nieuwe collega’s versterken GREEN-team
Sinds enkele weken versterken Arwind Gayadin en Jasper van Middelkoop het team Finance van GREEN. Als administrateur verzorgen beiden financiële administratieve werkzaamheden, zoals het debiteuren- en crediteurenbeheer, het verwerken van de huuradministratie, de maandafsluiting en de jaarafsluiting. 
 
Arwind werkte zeven jaar als interim Finance medewerker bij diverse bedrijven. “Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan. Momenteel volg ik de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), waardoor ik GREEN in een breder perspectief kan plaatsen en daarmee ook mijn adviserende rol kan verbeteren.” Arwind werd warm onthaald. “Mijn nieuwe collega’s staan open voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. Dat werkt erg prettig en je voelt dat je echt meetelt.”
 
Jasper rondde de opleiding Accountancy succesvol af en werkte ruim zeventien jaar bij BDO Accountants. Een mooie periode, waarna het tijd was voor een nieuwe uitdaging. “In GREEN heb ik de juiste werkgever gevonden”, vertelt Jasper. Zijn eerste indruk van het team is positief. “Ik voelde mij al snel onderdeel van het team en heb leuke en enthousiaste collega’s. De komende jaren hoop ik veel te leren bij GREEN, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak.”

Wij wensen beiden veel succes!