Nieuws

Baronie verwelkomt Barbershop Belvedere

15 mei 2020

Barbershop Belvedere huurt sinds maart 2020 een ruimte in de Baronie. De barbier is een mooie aanvulling op de dameskapper die al in het winkelcentrum gevestigd is.

Pieter Bronsveld van GREEN: “We merken dat de echte kracht van winkelcentra zit in het bieden van een uitgebalanceerd totaalaanbod. Zodoende wilden wij wat spreiding aanbrengen in het aanbod op het plein. Deze barbier richt zich uitsluitend op heren, wat een mooie aanvulling is op kapper Cuts & Colours, die juist dames als doelgroep bedient.”
 
Rebaz Hasan, de ondernemer achter deze formule, probeert nu ook een opleidingsinstituut in Haarlem te openen om barbiers op te leiden en kon niet wachten met openen in de Baronie. Door de gedwongen sluiting van kapsalons vanwege Covid-19, moest de publieksopening nog even worden uitgesteld, inmiddels draait de salon op volle toeren.
 
Rebaz was al regelmatig te vinden in het winkelcentrum en hij heeft de banden met de collega-ondernemers goed aangehaald. De locatie vindt hij prachtig, de mix van huurders sterk en de opstelling van GREEN bij de totstandkoming van de huurovereenkomst, heeft hem positief verrast!