Nieuws

Beter Bed Outlet opent deuren op Rijneke Boulevard

15 mei 2020

Beter Bed heeft een nieuwe outletwinkel geopend op de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude. De ruimte die Beter Bed hiervoor huurt is 1.338 m², een mooie ruimte voor een breed aanbod aan bedden, matrassen en accessoires. 

Bezoekers van de Rijneke Boulevard vinden de nieuwe winkel van Beter Bed op de Hoge Rijndijk 313a (806 m²) en de Hoge Rijndijk 313b (532 m²). “Het is mooi dat we een Beter Bed Outlet op deze woonboulevard hebben kunnen openen”, vertelt Janny Verhagen, expansiemanager van de nieuwe Beter Bed-vestiging. “Daar zijn er namelijk niet veel van in Nederland.” Bertus Janssen, seniormanager operations, vult aan: “Altijd fijn om onze goede producten voor een lage prijs te mogen verkopen. Daarom zitten we met deze outlet ook in het midden van het land, zodat iedereen ervan kan profiteren.”
 
De Rijneke Boulevard is een woonboulevard met meer dan veertig winkels, waaronder Trendhopper, Jysk en BCC. De boulevard is zeven dagen per week geopend en beschikt over meer dan duizend gratis parkeerplekken voor de deur. Bovendien bevindt de woonboulevard zich direct naast de A4 en N11 en is daardoor vanuit alle richtingen goed bereikbaar.
 
Met meer dan 35 jaar ervaring en bijna 100 winkels is Beter Bed de slaapexpert van Nederland.