Wageningsche Berg

Nieuws

BOB Autowas breidt uit in voormalige Connexxion-locatie

25 juni 2018

BOB Autowas heeft een huurovereenkomst van 10 jaar getekend voor de voormalige Connexxion-locatie in Schiedam. Aan de
’s Gravelandseweg 408 was voorheen het Connexxion taxi service terrein. Tot eind 2015 huurde Connexxion deze locatie, waarna een korte periode van leegstand volgde. BOB Autowas, ook al gevestigd op het aangrenzende terrein, wilde dit pand graag huren.

BOB Autowas

BOB Autowas is een succesvolle formule voor het reinigen van auto’s, binnen en buiten. Elke dag bezoeken honderden autobezitters een van hun 18 vestigingen in Nederland en 2 in Curaçao. In hun wasstraten worden auto met uiterste zorg en geheel veilig gewassen.
 

Uitbreiding in Schiedam

De vestiging van BOB Autowas in Schiedam wilde graag uitbreiden. Niet gek dat hun oog op de voormalig Connexxion-locatie viel. Op hun eerste locatie worden auto’s uitgezogen en schoongemaakt. De oude Connexxion-locatie wordt nu gebruikt voor ‘BOB’s Academy’. Het personeel wordt er opgeleid en thuisgemaakt in de formule van BOB.
 

Een gedegen huurder

BOB kent meer dan 20 vestigingen in Nederland en in Curaçao. Door een steeds groter groeiende, succesvolle onderneming, heeft GREEN een gedegen huurder met een contract van minimaal 10 jaar. Het succes van BOB schuilt in het ontzorgen van klanten. Klanten laten hun auto achter en drinken een kopje koffie terwijl de auto van binnen en buiten op hoog niveau wordt behandeld tegen een schappelijke vergoeding.