GREEN Den Haag

Nieuws

Bouw laatste fase in De Verbinding Ermelo van start

14 maart 2018

Op maandag 12 maart is door wethouder Jan van den Bosch in het bijzijn van het projectteam en kopers van de appartementen een projectbord onthuld van de laatste fase in De Verbinding. Met de onthulling is het startsein gegeven voor de bouw van de derde fase en is de ontwikkeling compleet. 

GREEN en het projectteam - bestaande uit Loostad Vastgoedontwikkeling, Arcom en de gemeente Ermelo -  ronden hiermee een succesvol ontwikkelproject af dat de schakel vormt tussen het bos en het centrum van Ermelo. De laatste fase omvat naast de negen koopappartementen in het project een uitgebreid aanbod van huurappartementen en een centraal gelegen horecagebouw met een groot en sfeervol terras naast de molen. De bouw wordt gerealiseerd door Noordersluis Bouwgroep en de groenvoorziening en realisatie van het centrale buitengebied is in handen van Loohorst. Wijori Vastgoed heeft het horecagebouw en een groot deel van de appartementen in de laatste fase gekocht om ook de vrije sector huurmarkt in Ermelo goed te kunnen bedienen. 

Over project ‘De Verbinding' 

De Verbinding is een onderscheidend woon- en winkelgebied. Het project vormt als het ware ‘de verbinding’ tussen het groen en het hart van Ermelo. Fase 1, 2a en 2b zijn reeds gebouwd en volop in gebruik. De functies wonen en winkelen worden in deze fases gecombineerd met een zorggebouw aan de overzijde van de Harderwijkweg. Het compacte maar gevarieerde winkelgebied op de kruising Harderwijkweg en Stationsstraat biedt onder andere een XL Albert Heijn en diverse verswinkels en wordt drukbezocht door klanten uit Ermelo en diverse omliggende gemeenten. 

 

Parkeren is goed mogelijk dankzij een ruim aanbod van gratis parkeerplaatsen op de pleinen van de tweede én de laatste fase. Voor de koopappartementen is bovendien een luxe privé stallingsgarage gerealiseerd. Ook voor de kopers van de negen appartementen in laatste bouwfase is een parkeerplaats gereserveerd in deze garage. 

De derde en laatste fase van De Verbinding zal naar verwachting in het 3e kwartaal van 2019 opgeleverd worden aan kopers en huurders van de appartementen en commerciële ruimten. 

Voor meer informatie over de koopappartementen zie: deverbinding-ermelo.nl/