Nieuws

De Ampere mooie toevoeging aan onze portefeuille

16 februari 2021

De Ampère is mooie toevoeging aan de portefeuille van GREEN én aan het stationsgebied van Alphen aan den Rijn. Door de gunstige ligging op het voormalige NUON-terrein, met het NS-station om de hoek en vlak bij het centrum, is dit multifunctionele complex aantrekkelijk voor bewoners, ondernemers en werknemers.

Bouw en oplevering
Eind januari 2021 is het hoogste punt bereikt van De Ampère. In september 2019 startte de bouw van het complex en naar verwachting zal het gebouw komende zomer worden opgeleverd.
 
Multifunctioneel
De Ampère wordt een multifunctioneel gebouw waar wonen, werken en zorg op een mooie manier samenkomen. De bovenliggende verdiepingen bestaan uit 58 zorgappartementen voor Ipse de Bruggen en Philadelphia. Ook komen hier 63 sociale huurappartementen van Woonforte.
 
Businessunits
In de commerciële plint is ruimte voor verschillende businessunits met eigen entree. Doordat de businessunits in de plint flexibel zijn in te delen, bieden ze geschikte ruimtes voor zowel kantoren als meer praktijkgerichte ondernemingen, zoals een fysiotherapiepraktijk of schoonheidssalon.
 
Parkeergelegenheid
Bovendien krijgt het gebouw een eigen parkeerterrein waar ruimte is voor 125 auto’s.