GREEN De Verbinding

Nieuws

Derde fase woon- en winkelgebied De Verbinding in Ermelo van start

19 februari 2018

Voor de ontwikkeling van de derde fase van woon- en winkelgebied De Verbinding in Ermelo heeft ARCOM Partners B.V. een omgevingsvergunning ontvangen voor drie bouwblokken. Naast winkels en horeca wordt er op deze locatie een uitgebreid aanbod aan woningen en appartementen gecreëerd. De Verbinding wordt in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd. 

Eerste en tweede fase 

De Verbinding is een veelzijdig woon- en winkelgebied aan de oostkant van het centrum van Ermelo. In 2010 zijn de eerste bouwwerkzaamheden van dit project gestart. In de daaropvolgende jaren zijn de eerste twee fases van de geplande ontwikkelingen gerealiseerd en afgerond. Dit ging om zowel een zorgcomplex als rijwoningen. Een mooi project waarvan ARCOM Partners B.V. de architectuur verzorgde en Loostad Vastgoedontwikkeling de ontwikkelaar voor Green was.
 

Vergunning voor fase drie 

Nu ook de vergunning voor de derde en laatste nieuwbouwfase binnen is, zijn de sloopwerkzaamheden voor de realisatie van drie appartementengebouwen direct gestart. In een van de drie woongebouwen komt straks een horecavoorziening en tussen de gebouwen in wordt een parkeerterrein met veel groen aangelegd. De verbinding tussen beeld en kwaliteit moeten het centrum van Ermelo op een hoog niveau brengen.
 

Oplevering woonvorm Eleos 

Ook de beschermde woonvorm van Eleos onder de naam Regenboogh is naar De Verbinding verhuisd. ARCOM Partners B.V. heeft in opdracht van GREEN het ontwerp gerealiseerd. De nieuwbouw biedt plaats aan negentien bewoners van Eleos. Daarnaast zijn er acht appartementen gebouwd voor individuele bewoning en komen er ruimtes voor begeleiding. Een mooi totaalprogramma!