Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Mariette

16 februari 2021

Eind vorig jaar mochten we weer een nieuwe collega verwelkomen. In november is Mariëtte gestart als project controller. Wat vindt ze ervan om bij GREEN te werken en wat zijn haar doelen? Ze vertelt het zelf!

 “Als project controller houd ik mij bezig met het bewaken van de (financiële) voortgang van de ontwikkel- en de grotere verbouwingsprojecten. En ben ik betrokken vanaf de initiatieffase tot aan de oplevering van het project.
 
Na de leuke sollicitatiegesprekken had ik meteen een goed gevoel, er hangt een fijne sfeer binnen GREEN. Het is motiverend om te zien dat (persoonlijke) groei binnen het bedrijf belangrijk is. Een andere reden om bij GREEN te willen werken, is dat het voor mij een nieuwe branche is. Waar ik op het gebied van project control mezelf verder kan ontwikkelen en zo een waardevolle toevoeging binnen GREEN kan zijn.
 
Na het afronden van mijn hbo-opleiding Bedrijfskunde ben ik als project controller bij Feadship (Koninklijke De Vries Scheepsbouw) begonnen. Daarna heb ik bij Ordina (IT en consultancy) de afdeling project control mogen opzetten en de grotere IT-projecten mogen monitoren.”