Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega's Patrick, Sharon en Justin

5 oktober 2020

We mogen bij GREEN weer drie nieuwe collega’s verwelkomen. In juli is Sharon Kuperus als Facility Manager gestart, sinds september versterkt Patrick Bosman ons Technical Management team en in oktober is Justin Arnolli als Investment Manager gestart. We stellen onze nieuwe collega's graag aan je voor.

Patrick Bosman
Sinds 1 september versterkt Patrick Bosman fulltime de afdeling Technical Management als Technisch manager. “In deze functie houd ik mij bezig met het technisch management, gericht op het meerjarenonderhoud binnen de portefeuille van GREEN”, vertelt Patrick. Patrick is zelfstandige met veel ervaring in het beheer en onderhoud van vastgoed. Hij heeft eerder kennis opgedaan bij onder andere Bouwfonds Investment Management, Corio en Unibail-Rodamco. Patrick zal het komende jaar vooral bezig zijn met de uitvoering van het MJOB onderhoud en afgekaderde projecten. Hij heeft uitgebreide kennis van meerjarig onderhoud en kan met zijn kennis en ervaring goed vorm geven aan het meerjarig onderhoud van onze portefeuille en de aanbestedingen die daarmee gepaard gaan. “Met een portefeuille als deze is een goede begroting van groot belang. Die geeft onder andere inzicht in de staat van onderhoud van een object en de te verwachten onderhoudskosten over een langere periode.” Wat Patrick bij GREEN hoopt te bereiken? “Dat ik een goede bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van het Technisch Management en onderhoudsbeleid.” Wij wensen Patrick veel succes!
 
Sharon Kuperus
Sharon is in juli begonnen als Junior Facility Manager op de afdeling Technical Management. Wat dat precies inhoudt? Sharon vertelt: “Ik ben samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor de Servicedesk waarin wij het aanspreekpunt zijn voor huurders en leveranciers voor vragen en storingen met alle bijbehorende administratie. Daarnaast zal ik stap voor stap onder begeleiding van een technisch manager allerlei facilitaire en technische projecten zelf gaan oppakken.” Voor GREEN werkte Sharon vier jaar in het facility en security management bij Dolmans Facility Management en International Security Agency. Iets totaal anders dan wat Sharon oorspronkelijk studeerde, in 2016 rondde zij namelijk haar studie aan de Hotel Management School in Maastricht af, maar daarna rolde ze al snel in het facility management. Waarom Sharon nu bij GREEN aan de slag wil? “De uitdagende functie waarin ik me verder kan ontwikkelen spreekt mij heel erg aan, net als de sfeer en collegialiteit bij GREEN. Na een paar weken kan ik wel zeggen dat het een ontzettend leuk team is om mee te werken. Ik voelde me vanaf de eerste dag enorm welkom.” Sharon hoopt de komende jaren dan ook met veel plezier en samen met haar collega’s verder door te groeien binnen haar functie. Succes, Sharon!
 
Justin Arnolli
Per 1 oktober is Justin Arnolli benoemd tot Investment Manager. Justin gaat in deze functie deel uitmaken van het team dat onder leiding staat van Juul Derks, die onlangs is aangetrokken als Head of Investments. Justin werkte eerder bij Colliers als consultant in het Research & Consultancy team en later als consultant Capital Markets, gespecialiseerd in transacties in de retailsector. Hij studeerde economie en behaalde een master in real estate aan de Universiteit van Groningen. Onze Head of Investments Juul Derks is blij met de komst van Justin: “Hij heeft een verfrissende kijk op de toekomstige retail- en woningmarkt. Zijn analytisch talent gecombineerd met zijn ervaring bij een grote makelaarsorganisatie zal een verdere impuls geven aan de uitvoering van GREEN’s nieuwe visie. Wij geloven in slimme, nieuwe woon-, winkel- en werkconcepten, die meer dan ooit met elkaar zijn verbonden. Plekken met aandacht voor duurzaamheid, mobiliteit en faciliteiten gericht op gemak. Justin zal daarnaast een belangrijke rol gaan spelen in de verschillende acquisitie- en dispositie trajecten die momenteel lopen.” Wij wensen Justin veel succes in zijn nieuwe functie bij GREEN.