GREEN De Baronie

Nieuws

Cuno van Steenhoven en Ep Hannema zijn toegetreden tot de Raad van Commissarissen van GREEN Real Estate B.V.

5 november 2015

Cuno van Steenhoven en Ep Hannema zijn toegetreden tot de Raad van Commissarissen van GREEN Real Estate B.V. Met het toetreden van deze beide heren wordt een flinke dosis ervaring op onder andere het gebied van vastgoed transacties toegevoegd aan de huidige Raad van Commissarissen.

 Na de terugtreding van Piet Klaver – die wij erkentelijk zijn voor zijn constructieve bijdrage gedurende de afgelopen jaren – leidt de toetreding van Hannema en Van Steenhoven, in aanvulling op de zittende leden Ton Luyk en Wim Timmermans tot een afgewogen samenstelling van de Raad.
 
Cuno van Steenhoven is in verschillende functies 32 jaar werkzaam geweest bij DTZ Zadelhoff en was tot 2014 voorzitter van het dagelijks bestuur. Thans is hij actief in een aantal toezichthoudende en adviserende posities in de vastgoedsector.

Ep Hannema is momenteel corporate partner bij wereldwijd advocatenkantoor Norton Rose Fulbright. Hij was tot juni 2015 10 jaar lang managing partner van de Amsterdamse vestiging. Als corporate finance advocaat adviseert Hannema met name financiële instellingen en ondernemingen die actief zijn in de food en retail sector. Daarnaast is hij actief op het gebied van governance en compliance en staat hij directies en raden van commissarissen bij in geval van crisis situaties.
 
Algemeen directeur Aart Jan Verdoold “Met de komst van deze beide commissarissen haalt GREEN veel kennis en denkkracht in huis. Door een gezonde kritische houding van de totale RvC is GREEN in staat scherp en doelgericht te kunnen blijven opereren in een sterk veranderende markt.”