ParqGreen

Nieuws

GREEN gestart met bouw van Landal De Reeuwijkse Plassen

28 augustus 2015

In het voorjaar van 2015 is reeds een start gemaakt met de infrastructuur van ParqGreen Reeuwijkse Plassen en medio juni 2015 werd gestart met de bouw van de eerste vakantiewoningen. De planning is dat de totaal 129 waterlodges, -woningen en –villa’s uit fase 1 én het luxe voorzieningengebouw in de zomer van 2016 opgeleverd worden.

De 129 woningen (fase 1) in het park worden na de opening onder de naam ‘Landal De Reeuwijkse Plassen’ verhuurd en de duurzaamheid is verzekerd doordat de exploitatie zal plaatsvinden onder het Green Key Gold label. In het 3e kwartaal van 2016 zal Landal haar eerste gasten in het park verwelkomen. De bouw van fase 2 en 3 vindt aansluitend plaats. Deze extra 142 waterwoningen en –villa’s vormen een aanvulling op het dan al operationele luxe recreatiepark in het Groene hart van de Randstad. De bouw van het totale project wordt door Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V. uit Stolwijk uitgevoerd.

Het nieuwe park is een plek waar mensen zich thuis voelen. Waar de drukte van alledag plaats maakt voor de rust en het avontuur van het buitenleven. Waar de natuur voelbaar dichtbij is. Op deze plek wordt tegen een uitstekend rendement geïnvesteerd in de luxe waterlodges, -woningen en –villa’s. Bovendien vormt het park een unieke plaats om te ontspannen, elk moment van het jaar. Alle waterwoningen in het park hebben een eigen vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen, men kan zwemmen in natuurwater en in het overdekte parkzwembad en de directe omgeving biedt alle mogelijkheden voor een actieve vakantie. De steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en diverse recreatieparken en pittoreske plaatsen bevinden zich op korte reisafstand van het park dankzij de centrale ligging aan de A12.

Over ParqGreen
Het project ParqGreen Reeuwijkse Plassen omvat totaal ca. 270 waterlodges, -woningen en –villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een groene en waterrijke omgeving. Om in luxe te genieten van vrije tijd. Ieder seizoen en elke dag van het jaar. De waterwoningen en -villa’s in ParqGreen zijn direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Landal GreenParks zal de verhuur gaan verzorgen van dit exclusieve recreatiepark. In het modelwoningenparq op locatie zijn totaal zeven modelwoningen gebouwd, met alle mogelijke afwerkingen en interieurstijlen. Voor alle details rondom de woningen, de afwerking en de realisatie van ParqGreen, kunnen kopers ter plaatse terecht bij het ParqGreen verkoopcentrum. Het modelwoningenparq is gevestigd aan de Oudeweg 9 te Reeuwijk

ParqGreen Reeuwijkse Plassen is een project van GREEN Reeuwijkse Hout B.V. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.parqgreen.nl

Klik hier om het volledige persbericht te lezen.