ParqGreen

Nieuws

GREEN start zomer 2017 met tweede verkoopfase vakantiewoningen Parq Green

12 juni 2017

Aanstaande zomer start GREEN met de verkoop van meerdere vakantiewoningen in Parq Green in Reeuwijk. Parq Green is een recreatiepark aan de Reeuwijkse Plassen met 285 waterlodges, -woningen en -villa’s. Afgelopen december zijn de eerste woningen in het park opgeleverd en is het park voor publiek geopend. Na het succes van deze eerste fase hopen GREEN en Parq Green op net zo’n succesvolle tweede verkoopfase. 

De woningen 

De waterwoningen en -villa’s aan de Verlengde Breevaart 3 in Reeuwijk zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Elke woning biedt bovendien de privacy om comfortabel te ontspannen en in luxe te genieten van vrije tijd.
 

Reeuwijk 

De Reeuwijkse Plassen liggen midden in het Groene Hart en zijn het gevolg van de grootschalige turfwinning die in 1600 in opkomst was. In de omgeving van Parq Green bevinden zich diverse mooie fietsroutes en de Reeuwijkse Plassen lenen zich uitstekend voor allerlei vormen van watersport. Ook Gouda ligt om de hoek: het historisch hart in het Groene Hart met de beroemde stroopwafels en Goudse kaas.
 

Duurzaam park 

Parq Green is duurzaam ontwikkeld. De woningen zijn ontworpen rondom de aanwezige natuur, ze gaan op in de omgeving. De inrichting van het park, de bouw van de woningen, de gebruikte materialen, in alles is gekozen voor verantwoord, echt, puur en eerlijk. De energie wordt opgewekt door middel van zonnecollectoren en er wordt gebruik gemaakt van warmtepompen. Alle woningen zijn aan de buitenkant afgewerkt met FSC-hout.
 

Verhuur 

De woningen op Parq Green zijn niet bestemd voor permanente bewoning. Vanuit het oogpunt van rendement op de investering bestaat dan ook de mogelijkheid om de woning als vakantiewoning te verhuren. Landal GreenParks verzorgt de verhuur van dit exclusieve recreatiepark.
 
Kijk voor meer informatie op Parqgreen.nl.

Parq Green

Parq Green
Parq Green
Parq Green