GREEN Den Haag

Nieuws

GREEN verhuurt 2.200 m2 winkelruimte aan ToyChamp in Amersfoort

7 februari 2018

Speelgoedformule ToyChamp en GREEN hebben overeenstemming bereikt over het huren van een winkelruimte van ruim 2200 m² op de eerste verdieping aan het Eemplein in Amersfoort. Vijf jaar na oplevering van het Eemplein zijn met de komst van ToyChamp alle ruimtes ingevuld en is het Eemplein een compleet, multifunctioneel en bruisend stadscentrum geworden.

De speelgoedwinkel komt in het pand boven de Albert Heijn. ToyChamp heeft al 9 andere vestigingen in Nederland en ook 6 vestigingen in Vlaanderen. De nieuwe vestiging in Amersfoort wordt de grootste winkel van ToyChamp in Nederland. 

Drukbezochte Eemplein 

ToyChamp wordt op het drukbezochte Eemplein vergezeld door landelijke formules zoals Albert Heijn, Mediamarkt, Zeeman, Blokker, Xenos, Primera, Van Haren en Etos. Aan het Eemplein bevinden zich ook een Pathé Bioscoop en diverse sterke horecapartijen. Hierdoor kent het Eemplein een hoog bezoekersaantal, zowel overdag als ’s avonds. 

Winkelformule ToyChamp 

ToyChamp is een winkelformule waar een zeer ruim assortiment kindgerelateerde artikelen – zoals speelgoed, multimedia, schoolbenodigdheden, gadgets, buitenspeelgoed en seizoenartikelen – wordt verkocht. De winkels van ToyChamp onderscheiden zich van de traditionele speelgoedwinkel door het zeer ruime assortiment en de beleving die in de winkels wordt doorgevoerd, onder andere try & buy van nieuwe speelgoedartikelen en gadgets, meet & greet met populaire speelgoedfiguren en diverse evenementen. 

Bekijk de website van www.toychamp.nl