Nieuws

GREEN verhuurt aan Jamie Oliver in Tilburg

19 februari 2018

Op het Pieter Vreedeplein in Tilburg opent binnenkort Jamie’s Pizzeria. Het restaurant van Jamie Oliver wordt een ode aan de Italiaanse keuken. Vastgoedbedrijf GREEN Real Estate B.V. verhuurt het pand aan de Britse topkok.

Het restaurant van ca. 200 m2 is voor de periode van minimaal 10 jaar verhuurd. Met gelegenheden als Pathé, LaPlace, Decathlon en Jacks Casino als buren, is de locatie een bekende buurt waar veel bezoekers op afkomen. 

Naast pizza’s serveert Jamie’s Pizzeria in Tilburg straks ook voorgerechten, ovengerechten en desserts. De producten worden voornamelijk ingekocht bij lokale producenten. Naast het restaurant in Tilburg, krijgt Jamie Oliver ook een nieuwe vestiging in Arnhem. Daarmee heeft hij straks op 5 locaties in Nederland een restaurant.

Jamie Oliver is enthousiast en kan niet wachten totdat de vestiging in Tilburg opent. “Ik ben blij dat we openen in een prachtige locatie in Tilburg. Het wordt fantastisch. Onze gasten gaan het heerlijk vinden.”

Ook Henk Sluiter van Adhoc horecamakelaars is tevreden met de nieuwe invulling van het pand. “We zijn er erg blij mee”, vertelt hij. “Er was een tijdje een pop-up-winkel gevestigd, maar een betere invulling dan een restaurant van Jamie Oliver kun je je niet wensen op deze mooie plek.”