GREEN De Baronie

Nieuws

GREEN verhuurt verdieping Baronie aan VMDeerenberg en KOSTER

3 juli 2015

Eind 2015 zullen de Alphense verzekeringsbedrijven VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen b.v. hun intrek nemen op de 3e verdieping van het kantorencomplex in De Baronie. Met het invullen van deze 3e verdieping is het kantoorgedeelte van de Baronie bijna volledig verhuurd. 

De verzekeringscombinatie VMDeerenberg / KOSTER zal de 1.400 m. grote verdieping met ruim 60 medewerkers gaan gebruiken. Eind april jl. hebben de beide bedrijven de stap gezet om intensief te gaan samenwerken in de VMD KOSTER Groep B.V. Samen vormen zij één van de grootste adviesbedrijven in het Groene Hart, gericht op risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Met deze fusie kwam de wens voor nieuwe huisvesting in een stroomversnelling en zijn de twee bedrijven op zoek gegaan naar een groter kantoor, dat naast voldoende ruimte voor alle medewerkers, ook een moderne en flexibele werkomgeving zou opleveren. 

De Baronie heeft een unieke uitstraling als industrieel erfgoed en is een icoon in Alphen aan den Rijn. Na de verwerving van de voormalige fabriek is deze ontwikkeld tot woon-, werk- en winkelgebied. Naast VMDeerenberg en KOSTER zijn momenteel New Elements, wonenCentraal en GREEN huurder in de voormalige chocoladefabriek.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen.