Nieuws

GREEN verhuurt winkelruimte aan ToyChamp op Rijneke Boulevard in Zoeterwoude

2 juli 2020

Sinds juni 2020 huurt speelgoedgigant ToyChamp een winkelruimte van 1500m² van GREEN op de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude. Met de komst van ToyChamp op de Hoge Rijndijk 313c voegt GREEN een sterk merk toe aan de Rijneke Boulevard én aan haar eigen portefeuille. GREEN is dan ook trots dat er een 10-jarige huurovereenkomst is afgesloten.

De nieuwe ToyChamp-vestiging is de eerste grootschalige speelgoedwinkel in de regio Leiden. Om de unit van 1500 m² voor ToyChamp te creëren, voegt GREEN diverse winkelruimten samen.
 

Gericht op beleving

Speelgoedgigant ToyChamp richt zich in de nieuwe winkel vooral op beleving. Frank Nolmans, bestuurder bij ToyChamp, vertelt: “Dit doen we onder andere met shop-in-shops van LEGO, Playmobil, Schleich en door het organiseren van evenementen en meet & greets met populaire speelgoedfiguren.”
 

Opening ToyChamp

De ToyChamp-vestiging aan de Rijneke Boulevard opende op 11 juni 2020 haar deuren. “Door de coronamaatregelen konden we  uiteraard geen openingsevenement organiseren”, zegt Frank. “Wel openden we op 11 juni met allerlei aanbiedingen en konden kinderen en hun ouders hun hart ophalen door het immense aanbod aan speelgoed, multimedia en gadgets. Dat was al een beleving op zich!”
 

Rijneke Boulevard

De Rijneke Boulevard is een woonboulevard met meer dan 40 winkels, waaronder Trendhopper, Casba Wonen & Slapen en BCC. De boulevard is 7 dagen per week geopend en beschikt over meer dan 1.000 gratis parkeerplekken voor de deur. Bovendien bevindt de woonboulevard zich direct naast de A4 en N11 en is daardoor vanuit alle richtingen goed bereikbaar.
 

ToyChamp

ToyChamp beschikt sinds de opening op de Rijneke Boulevard over 21 vestigingen in Nederland en 9 vestigingen in België. De speelgoedgigant heeft een breed aanbod aan speelgoed: van zwembaden en loopfietsen tot LEGO en gezelschapsspellen. Met daarnaast een uitgebreid assortiment multimedia, gadgets en school- & schrijfwaren, scherpe prijzen en grote collectie maken zij alle kinderdromen waar.