Nieuws

Hendriks Bloemen verhuist naar groter pand in winkelcentrum Maastricht

5 oktober 2020

Ondanks dat veel retailers en ook bloemenwinkels het de afgelopen coronaperiode zwaar hebben gehad, heeft Hendriks Bloemen in winkelcentrum Amby in Maastricht besloten om naar een grotere winkel in hetzelfde winkelcentrum te verhuizen. Nog steeds aan het winkelplein, maar op een zichtlocatie, op de hoek aan de Ambyerstraat Noord. Een mooie uitbreiding van onze portefeuille.

Hendriks Bloemen huurt al vanaf 2011 een bloemenwinkel in ons winkelcentrum Amby in Maastricht, aan het winkelplein van “de Witte Boerderij”. In totaal heeft Hendriks Bloemen 16 bloemenwinkels in Zuid-Limburg, waaronder twee in Maastricht.
 
Verhuizing én nieuw concept
Hendriks Bloemen gaat van een winkel van ca. 130 m² naar een winkel van ruim 200 m². Ook vernieuwen ze hun concept, ze noemen zich nu Hendriks Eigentijds Thuis. De bloemenwinkel wordt een bloemenatelier waarbij bloemen onderdeel zijn van de totale woninginrichting, maar waarbij er veel meer aandacht is voor woonaccessoires. De winkel doet aan als een sfeervolle huiskamer met intieme hoekjes, allemaal op elkaar afgestemd. Een aanwinst voor winkelcentrum Amby en onze portefeuille.