Wageningsche Berg

Nieuws

Het Woonhof in Beringen

17 december 2018

GREEN verwezenlijkt in Het Woonhof in het Limburgse Beringen verschillende typen appartementen en penthouses met alle voorzieningen om aan starters, jonge gezinnen, senioren of alleenstaanden een gezellig thuis te bieden. De appartementen met voornamelijk zuidgerichte terrassen of tuinen hebben uitzicht op het groen. De bouw en verkoop verlopen in twee fases.

De eerste fase kent een dagelijkse reuring van de winkels die zich op de begane grond bevinden. Alle 34 appartementen uit deze fase zijn inmiddels verkocht. De tweede fase van het project ligt aan de rand van het centrum in het groen. De tweede fase is in oktober opgeleverd en bestaat uit 20 appartementen en 6 royale penthouses met unieke terrassen.
 
Historische omgeving
Met haar ligging in de vroegere mijnstreek kende de locatie altijd al een levendige stroom van bezoekers en bewoners. Toeristen weten Beringen goed te vinden dankzij de prachtige groene omgeving en komen naar het gebied om te sporten of te ontspannen. Het Woonhof vormt nu een goede aanvulling op deze historische omgeving waar je kunt wonen, winkelen, sporten en recreëren.