Nieuws

Laatste commerciele unit beschikbaar in Level Leiden

2 oktober 2017

Onlangs is de een-na-laatste commerciële unit in Level Leiden verhuurd aan Voetmax Orthopedie. 6 oktober a.s. opent Voetmax hier de derde vestiging van hun merk Kievit Schoenen. De orthopedische schoenenspecialist heeft hiermee een zeer geschikte locatie te pakken. Zij werkt namelijk veel samen met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), dat op loopafstand van Level Leiden ligt. 

Level Leiden is een herkenbare ‘landmark’ waar commerciële ruimtes en kantoorruimtes samenkomen. Zo zijn er restaurants, een hotel, een sportschool, winkels, kantoren, een wellness resort en een mbo-school. Het gebouw ligt aan de Bargelaan 180 pal naast station Leiden Centraal en is voor iedereen goed bereikbaar. 
 

Voetmax Orthopedie 

Voetmax is gespecialiseerd in het maken van orthopedische schoenen. Door samenwerkingen met orthopedische schoentechnici en podotherapeuten, onder meer werkzaam bij het LUMC, kan Voetmax hoogwaarde en volledige voetzorg bieden.
 
Onder het merk Kievit Schoenen verkoopt Voetmax schoenen op maat. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden de voeten en de manier van lopen geanalyseerd. Op basis hiervan meet Kievit de juiste schoenen aan.
 

Huren? 

In Level Leiden is momenteel nog één commerciële ruimte te huur. Interesse? Lees hier verder.