ParqGreen

Nieuws

Laatste fase Parqgreen opgeleverd

28 januari 2020

Vorige maand werd de allerlaatste woning van Parqgreen in Reeuwijk feestelijk opgeleverd. Parqgreen heeft in de laatste fase een bijzonder aanbod aan kindvriendelijke woningen en extra luxe wellness woningen aan haar recreatiepark toegevoegd. Wethouder Oskam van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk verrichtte samen met de kopers en de directie van GREEN de opleveringshandeling.

Het park bestaat nu uit 283 luxe waterlodges, -woningen en –villa’s verdeeld over diverse verschillende types variërend van 2-persoons tot 20-persoons recreatiewoningen. Deze liggen allen aan de watergangen van het typische Hollandse slagenlandschap.
 
Bijzonder aanbod aan kindvriendelijke woningen
Na oplevering van de laatste fase is er een eiland met kindvriendelijke woningen die geheel gericht zijn op ouders met jonge kinderen. Doordat dit deel autovrij is en de toegang tot het water is afgeschermd kunnen ouders en kinderen hier onbezorgd genieten.
 
Extra luxe wellness woningen
Voor de levensgenieters is er nu ook een speciaal aanbod van Extra Luxe Wellness woningen op fantastische plaatsen in het park met maximale privacy. Deze woningen zijn voorzien van een extra luxe interieur, compleet met sauna, whirlpool, terras met relaxbedden en zelfs een Green Egg voor gourmetliefhebbers.
 
Landal De Reeuwijkse Plassen
Het project startte in 2014 met de bouw van de eerste 145 woningen en is nu voltooid met de laatste 52 woningen. Onder de naam ‘Landal De Reeuwijkse Plassen’ is het park vanaf de dag van opening beschikbaar voor parkgasten. Slechts 2% van de woningen wordt voor eigen gebruik benut, alle overige woningen worden verhuurd en de eigenaren genieten een uitstekend rendement. Landal GreenParks verzorgt de verhuur en de gemiddelde bezettingsgraad is hoger dan 90%! Afgelopen kerstvakantie waren voor het eerst alle woningen beschikbaar – en verhuurd – en heeft het park vele gasten mogen verwelkomen. In 2020 zal parkmanager Arjan van Esveld met zijn team meer dan 300.000 overnachtingen verzorgen.