Nieuws

Metamorfose van de Marktveldpassage

13 juni 2017

De Marktveldpassage ondergaat momenteel een ingrijpende en opvallende metamorfose. Eigenaar GREEN, ontwikkelaar Bouwaccent Vastgoedontwikkeling en de Gemeente Vught zijn het eens over het nieuwe ontwerp voor Centrumplan Oost. De passage verandert van een overdekt centrum, met een naar binnen gekeerd karakter, naar een open winkel- en woongebied. Naar verwachting wordt in het derde kwartaal 2017 de omgevingsvergunning aangevraagd en kan in de loop van 2018 de bouw beginnen.

Woningen
In het ontwerp van het Centrumplan Oost komen 60 nieuwe appartementen variërend in grootte. De oppervlakten van de woningen lopen uiteen van 70 m² tot 220 m², variërend van twee- tot vijfkamerappartementen. Er zal een mix van koop- en huurappartementen worden gerealiseerd.
 
Winkels en commerciële ruimtes
In het vernieuwde winkelgebied komen ongeveer 22 commerciële ruimten. De afmetingen van deze eenheden variëren van 90 m² tot 2.800 m² en bestaan uit een mix van huur- en koop. Het streven is om het huidige winkelaanbod in de toekomst zoveel mogelijk te handhaven en waar mogelijk uit te breiden met een brede branchering van groot- en klein winkelbedrijven.
 
Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd in een woning en/of winkelruimte, neem dan contact op met onderstaande makelaar:
- Voor meer informatie over de woningen: Lelieveld makelaardij, tel. 073-656 0591, info@lelieveldmakelaardij.nl.
- Voor meer informatie over de winkels: SuperVastgoed makelaardij, tel. 020-428 44 32.

Marktveldpassage