GREEN De Baronie

Nieuws

MGA Entertainment huurt kantoor in De Baronie

28 januari 2020

Het komende jaar zal MGA Entertainment haar intrek nemen in het duurzame en industriële kantoorgebouw Baronie te Alphen aan den Rijn. De speelgoedfabrikant zal 1.600 huren op onder andere de vierde verdieping. Daarmee is het Baronie Kantoren gedeelte van De Baronie volledig verhuurd.

MGA heeft al een kantoor in Nederland, in Bodegraven. Vanwege de groei internationaal en de concentratie van de activiteiten in Europa in de vestiging in Nederland, bieden wij (GREEN) hen de uitbreiding die zij zochten.
 
Verschuiving binnen Baronie Kantoren
De verhuur aan MGA Entertainment gaat gepaard met diverse verschuivingen binnen Baronie Kantoren. Zo verhuizen Navitas en GREEN van de vierde verdieping naar de tweede verdieping, een al langer bestaande wens om te kunnen voldoen aan meer ruimte die nodig is voor de groeiende bedrijven.
 
Showroom en kantoor in De Baronie
MGA Entertainment is de fabrikant en top 3 speler in Nederland voor speelgoed van onder meer L.O.L. Surprise, Little Tikes en BABY Born en zal op korte termijn een nieuw te openen showroom in gebruik nemen in de Baronie. Door concentratie van de Europese activiteiten in Nederland zochten zij naar een ruimte waar zowel het hoofdkantoor als de showroom kan worden gevestigd.
 
Met deze wijzigingen is Baronie Kantoren met een totaal oppervlak van 6.750 m² volledig verhuurd.


V.l.n.r.: Richard Braun, Richard Dallinga, Miquel Westerveld en Michel Mertens