Nieuws

Nieuw aan boord: Paul van der Eng en Mark Leedekerken

17 december 2018

Per september jl. is Paul van der Eng bij GREEN aan de slag gegaan als ontwikkelmanager. Hij vormt samen met Klaas Jonathan Bals, Aart Jan Verdoold, Koen Gerrits en Richard Braun het managementteam. Naast Paul versterkt Mark Leedekerken vanaf 1 december 2018 ons team als technisch manager. We stellen onze nieuwe collega’s graag aan u voor.

Paul van der Eng als ontwikkelmanager
Paul is verantwoordelijk voor de ontwikkelportefeuille van GREEN waarin momenteel zo’n 30 ontwikkelingen onder handen zijn. Met zijn achtergrond in bouwkunde (aan de TU Delft) en bedrijfskunde (Universiteit van Amsterdam) en ervaring bij bedrijven als KleinKantoor BV, Wereldhave en Hoorne Vastgoed komt Paul beslagen ten ijs. “Het werken voor een familiebedrijf geeft het gevoel van betrokkenheid, een langetermijnvisie met een bijbehorende, prettige dynamiek en dat is iets wat mij enorm aanspreekt”, aldus Paul over zijn eerste weken bij GREEN.
 
Mark Leedekerken als technisch manager
Naast Paul verwelkomen we nog een nieuwe collega in het team. Per 1 december 2018 is Mark Leedekerken als technisch manager gestart. Mark heeft bouwkunde gestudeerd en heeft ruime tijd gewerkt bij Hofstede cs Milieuadviseurs. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij de ontwikkelende aannemer Van Omme & De Groot. Mark heeft vanuit zijn rol bij Hofstede al met de portefeuille van GREEN gewerkt en wij vinden het geweldig dat hij ons team komt versterken.