Nieuws

Nieuwe huurovereenkomst voor Level Leiden

5 oktober 2020

Element Offices verhuist binnen het beeldbepalende en multifunctionele gebouw Level in Leiden naar de vijfde en zesde verdieping. Het businesscenter rolt hier een stijlvol en innovatief kantoorconcept uit voor ondernemers en zzp’ers die op zoek zijn naar flexibiliteit, groei- en netwerkmogelijkheden.

In het nieuwe concept staat ruimte voor ondernemen centraal. Huurtermijnen zijn flexibel en de moderne kantoorruimtes zijn van alle gemakken voorzien. De vijfde en zesde verdieping van Level zijn onderverdeeld in vier interieurthema’s: industrieel Urban, zacht en rustig Nordic, luchtig en groen Nature of stijlvol en vintage Classic. Daarnaast biedt Element Offices diverse faciliteiten. Een eigen kantoorruimte is 24/7 toegankelijk en per jaar of per maand te huren.
 
Rooftop Terrace
Level ligt naast station Leiden Centraal en maakt deel uit van het gebied dat de duurzaamste kilometer van Nederland zal worden. Het zal dan ook niet verbazen dat de kantoorruimte beschikt over energielabel A. Behalve met het openbaar vervoer is het pand ook met de fiets en auto goed bereikbaar. Ondergronds zijn ruim 330 parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers en huurders van Element Offices. Ook uniek aan deze centrale plek: het groene en zonnige dakterras op de vijfde verdieping, een soort oase in de kantooromgeving. Wij zijn er trots op deze twee verdiepingen binnen Level de komende tijd aan Element Offices te mogen verhuren.

Vanaf 1 januari 2021 is iedereen van harte welkom om het nieuwe business center te komen bekijken en te ontdekken welke faciliteiten het business center voor een ieder te bieden heeft.