GREEN De Baronie

Nieuws

Nieuwe huurovereenstemmingen Big Bazar

28 januari 2020

Sinds september 2019 huurt Big Bazar een winkelruimte van ca. 455 m² in winkelcentrum De Baronie te Alphen aan den Rijn en is de huidige winkel op het EDS Plein te Coevorden van 500 m² naar 1.000 m² vergroot. Met de komst van Big Bazar in De Baronie heeft GREEN een sterke landelijke retailer aan dit winkelcentrum toegevoegd. Door het vergroten van de Big Bazar in Coevorden heeft GREEN haar belegging geoptimaliseerd.

Samenwerking GREEN
De huurovereenstemmingen zijn in samenwerking met Wilbert Franken gesloten. Wilbert is werkzaam bij Mirage Retail Group, de moedermaatschappij van Big Bazar. “Het was prettig om deze overeenstemmingen met GREEN te sluiten”, vertelt hij. “GREEN is een partij die in oplossingen denkt en haar afspraken na komt. Precies zoals het hoort.”
 
Big Bazar keten
Big Bazar is een discountketen met circa 1.800 medewerkers en zo’n 130 winkels, gevestigd in Nederland en België. De keten staat bekend als een winkel waar klanten voordelig kunnen winkelen. De discountketen werd in 2007 opgericht en is een van de snelst groeiende winkelketens van Nederland.