Nieuws

Nieuwe lunchroom in Helvoirt

2 oktober 2017

Vrijdag 8 september hebben ondernemer Rinus van den Oetelaar en dochter Anny de nieuwe lunchroom en ijssalon Oom Dagobert in winkelcentrum De Bloey in het Brabantse dorp Helvoirt geopend. Naast de Action, Aldi, Kruidvat en bloemist Passiflora kunnen gasten in het winkelcentrum nu ook terecht voor een broodje, kop koffie of ijsje. 

Divers aanbod 

De lunchroom en ijssalon in één ligt aan het Vincent van Goghplein in Helvoirt tussen de bloemist en de Aldi. Vader en dochter Van den Oetelaar melden: ‘‘Oom Dagobert kun je niet vergelijken met andere lunchrooms in de omgeving. Wij bieden onze gasten net een stukje extra service. Zo zijn wij al vanaf 10.00u open voor een ontbijtje, kun je bij ons terecht voor heerlijk Italiaans schepijs en kun je bij ons je broodjes en gebakjes ook afhalen.’’
 

Verbouwing en opening 

In de zomervakantie is het pand verbouwd, opnieuw ingericht en klaargemaakt voor de grote opening. ‘‘De opening was zeer geslaagd! De gasten stonden tot buiten in de rij. Daar hadden we van tevoren alleen maar van kunnen dromen’’, vertelt Anny. ‘‘We hebben al veel positieve reacties ontvangen, ook via social media. Erg leuk om te lezen!’’ Oom Dagobert is sinds de opening zes dagen in de week geopend.
 

De Bloey 

Winkelcentrum De Bloey vervult een echte centrumfunctie in Helvoirt. Met grote retailers als Aldi, Action en Kruidvat zijn (nieuwe) ondernemers verzekerd van een continue aanloop van klanten. Er zijn nog enkele units beschikbaar.