Nieuws

Nieuwe verhuurtransacties

17 december 2018

In de eindsprint naar 2019 toe zijn er diverse successen die we graag met u delen, waaronder de verhuur van diverse panden in Leeuwarden, Oude-Tonge en Spijkenisse.

Nieuwe huurders in winkelcentrum Bilgaard in Leeuwarden
In Leeuwarden is met de komst van Elias Grill en franchiseketen ChicKing het aanbod food in het winkelcentrum Bilgaard verder uitgebreid. Maar ook een nieuwe fitnessketen heeft zijn intrek genomen in winkelcentrum Bilgaard. Fitnessformule Zummit vestigt zich in een pand van 1.000 m2. Eind november ontving ondernemer Evert Jan Leij de sleutels. In 2010 is het overdekte winkelcentrum volledig vernieuwd. Het centrum biedt een ideale mix van grote, landelijk verspreide winkelketens en lokale ondernemingen en bevindt zich in een van de grootste wijken van Leeuwarden. Rondom het centrum is gratis parkeergelegenheid. Jaarlijks zorgt dit voor gemiddeld 3,7 miljoen unieke bezoekers.
 
Openbaar vervoer in Oude-Tonge en Spijkenisse
In Oude-Tonge in Goeree-Overflakkee is een contract voor 10 jaar gesloten voor de huur van de bedrijfsruimte met TCR Group, de busmaatschappij die daar het openbaar vervoer verzorgt. TCR Groupt rijdt als onderaannemer meerdere lijnen onder de vlag van Connexxion. Een gedeelte van de busremise in Oude-Tonge kende lange tijd leegstand. TCR huurde al de werkplaats en is per oktober ook de gebruiker van de stallingsruimte.
 
In Spijkenisse is de openbaar vervoerconcessie gewisseld van Connexxion naar vervoerder EBS. Gelijk aan de duur van de nieuwe concessie van 10 jaar huurt EBS de bedrijfsruimte aan de Hofweg 22 en een deel van het buitenterrein. GREEN en EBS kennen elkaar al van de locatie in Purmerend waar EBS ook van GREEN huurt.