Wageningsche Berg
GREEN LEVEL Leiden

Nieuws

Onderwijsinstelling Luzac huurt ca. 1.500 m2 in LEVEL Leiden

17 december 2018

Luzac College Lyceum is een langjarige verbintenis aangegaan voor de huur van ca. 1.500 m² verhuurbaar vloeroppervlak aan de Bargelaan 180 in Leiden. De ruimte is gelegen in het inspirerende, lichte en multifunctionele LEVEL-gebouw van in totaal 34.000 m² direct naast station Leiden Centraal.

Onderwijsruimte
Luzac gaat de ruimte gebruiken als onderwijsruimte. De onderwijsinstelling verhuist in de kerstvakantie naar LEVEL waar vanaf begin 2019 les wordt gegeven. Eerder dit jaar huurde de gemeente Leiden al ruim 10.500 m² in LEVEL.
 
LEVEL
LEVEL beschikt over twee grote atria met open trappen en 12 verdiepingen met grote vloervelden. De volledig glazen gevels en daken, gecombineerd met het witte interieur, zorgen voor een bijzonder binnenklimaat met veel natuurlijk licht. Het gebouw is ontworpen door MVSA-architecten en is in 2013 opgeleverd. LEVEL omvat onder meer kantoorruimte, een hotel, restaurant, vergaderfaciliteiten, een zorghotel en een businesscenter. Onder het gebouw bevindt zich een tweelaagse parkeergarage en een fietsenstalling.