GREEN De Baronie

Nieuws

Op naar 2019

17 december 2018

Nog even en dan sluiten we 2018 af. Het was een succesvol jaar dat zich bij GREEN liet kenmerken door veel transacties in verkoop en verhuur. Naast de diverse ontwikkelingen die werden opgeleverd, deden zich ook grote deals voor.

Een van de bijzondere objecten is het 22.000 m² tellende appartementencomplex Damsigt in Voorburg. Naast deze zijn er verschillende andere verkopen geweest die de vastgoedmarkt van 2018 kenmerken, net als het dalende leegstandspercentage. Een goede tijd voor het doen van zaken, de dynamiek is terug.
 
Alertheid, daadkracht en samenwerking
Het is de markt die momenteel mee zit en aan ons als team de uitdaging om daar zoveel mogelijk uit te halen. Dat vereist alertheid en daadkracht, maar ook samenwerking. U als relatie speelt daarbij een centrale rol. Het beste voor beide partijen, een win-win levert zoveel meer op dan slechts ‘gewin’. Zoals altijd is GREEN uw daadkrachtige en creatieve partner, ook weer in 2019.

Duurzaam
GREEN gaat in 2019 ook haar portefeuille verduurzamen. Dan worden de ‘grijze’ daken uit de portefeuille groen gemaakt en op die manier streeft GREEN een verduurzaming van de portefeuille. Wij houden u uiteraard op de hoogte.
 
We wensen u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.