GREEN Den Haag

Nieuws

Richard Braun nieuwe financieel directeur

5 april 2018

GREEN heeft Richard Braun RA per medio mei aangesteld als nieuwe financieel directeur; hij verlaat daarmee het beursgenoteerde Wereldhave. Samen met de huidige algemeen directeur Aart Jan Verdoold, zal hij de statutaire directie van GREEN vormen. 

Met de stap van een beursgenoteerd bedrijf naar een grote private belegger verbindt Braun zich aan een groeiende onderneming die in haar ontwikkelings- en beleggingsportefeuille een breed scala aan projecten kent. Braun geeft aan met zijn benoeming een nieuwe logische stap in zijn carrière te zetten. Met het bekleden van deze functie bij GREEN, begeeft hij zich in een nieuw en breder beleggingsklimaat. 

”Ik zie er naar uit aan de slag te gaan bij GREEN. Het werken bij een professionele, ondernemende particuliere beleggingsorganisatie, met een lange termijnvisie trekt mij aan. Bij een familiebedrijf kijk je over de generaties heen.” aldus Braun. 

Braun werkte sinds 2007 bij Wereldhave en heeft daar carrière gemaakt in diverse financiële functies, laatstelijk als director Finance & Investments. 

Algemeen directeur Aart Jan Verdoold over de komst van Richard Braun: “Met de komst van Richard is de samenstelling van de directie compleet en slagvaardig. Door onze verschillende competenties vullen wij elkaar goed aan.” 

Aandeelhouder Jan Zeeman zegt: “Gezien de omvang van GREEN is een goede financiële man zeer op zijn plek. Het is daarmee een mooie stap voor beide partijen.”