Nieuws

Richard Dallinga: 'Blij dat we in De Baronie kunnen blijven'

5 oktober 2020

Ook in de oktober-editie van de GREEN LEAF kunnen we een aantal belangrijke mijlpalen met je delen. Om bij onze eigen organisatie te beginnen: we hebben twee teams binnen GREEN – Asset Management en Investment Management – uitgebreid met drie nieuwe, ervaren professionals en we zijn zojuist binnen de Baronie naar de tweede verdieping verhuisd. De Baronie is al jarenlang een fijne, dynamische en uitstekend bereikbare werkplek dus we zijn blij dat we in dit gebouw kunnen blijven en tegelijkertijd ruimte kunnen maken voor de groei van onze organisatie.

Daarnaast hebben we een mooie verhuizing kunnen realiseren van Element Offices in het markante Level in Leiden. Op twee aaneengesloten kantoorvloeren in dit multifunctionele gebouw bieden zij ondernemers die flexibiliteit willen combineren met hoge kwaliteit een volledig vernieuwd kantoorconcept. In ons winkelcentrum Amby in Maastricht hebben we een grotere winkel kunnen bieden aan Hendriks Bloemen. We zijn trots op deze ondernemer die, ondanks de zware klappen die de retailsector krijgt als gevolg van de corona-pandemie, durft te vernieuwen en op een nieuwe, grotere plek ruimte maakt voor de lancering van een nieuw concept.
 
Het is mooi dat we je ook nu weer kunnen laten zien dat we een actieve investeerder en ontwikkelaar zijn die ruimte geeft aan ondernemerschap en initiatieven die antwoord geven op de veranderende behoeften van eindgebruikers. We blijven dan ook bouwen aan gebieden en omgevingen die gericht zijn op de toekomst, aan mooie locaties, die meebewegen met de vraag van vandaag, morgen en overmorgen.

Richard Dallinga
CEO GREEN