Nieuws

Richard Dallinga: GREEN combineert wonen, werken, mobiliteit en winkelen op een duurzame en toekomstgerichte manier

3 juli 2020 Met de GREEN LEAF informeren we je over het laatste nieuws omtrent ontwikkelingen en vastgoedprojecten van GREEN. Projecten waarmee we op de best mogelijke manier antwoord willen blijven geven op de veranderende eisen en wensen van de mensen die wonen, winkelen, werken en leven op de plekken die wij creëren.
 
Zoals in het centrum van Vught waar we in de laatste fase zitten van de planontwikkeling voor een modern, volledig nieuw en hoogwaardig woonwinkelgebied. Maar ook de drie projecten die we ontwikkelen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn waar we dichtbij het station, het stadscentrum en een park, een prachtige plek realiseren waar genieten centraal staat. Of je er nu woont, werkt of verblijft.
 
Onze portefeuille omvat projecten die wonen, werken, mobiliteit en winkelen op een duurzame en toekomstgerichte manier combineren. Maar ook plekken waar we bijvoorbeeld extra impuls geven aan een meer duurzame gebouwde omgeving zoals in Gouda. Daar plaatsen we binnenkort maar liefst 8.700 zonnepanelen op GoStores Gouda, goed voor de energievoorziening van ongeveer 870 huishoudens.
 
Met onze projecten geven we vorm en inhoud aan het ondernemerschap van onze oprichter en aandeelhouder Jan Zeeman die helaas onlangs is overleden. Als geen ander heeft hij ons geïnspireerd en gemotiveerd om kansen te zien, te creëren en er optimaal op in te spelen. Zijn liefde voor vastgoed, zijn aanhoudende betrokkenheid bij het bedrijf en zijn onuitputtelijke energie blijven belangrijke bouwstenen voor de verdere ontwikkeling van GREEN. We zijn trots op het bedrijf dat hij heeft achtergelaten maar uiteraard ook verdrietig dat we hem - met zijn onmiskenbare humor - moeten missen. We hopen je met deze editie van GREEN LEAF te laten zien dat we de ambities en het gedachtegoed van Jan Zeeman levend houden in ons bedrijf.
 
Mocht je over een of meerdere projecten of transacties in deze nieuwsbrief meer informatie willen ontvangen of er vragen over hebben, laat het ons dan weten. We lichten graag onze keuzes of de status van projecten aan je toe.
 
Richard Dallinga
CEO GREEN