GREEN Den Haag

Nieuws

Richard Dallinga nieuwe CEO GREEN

3 september 2019

De Raad van Commissarissen en aandeelhouder van GREEN Real Estate hebben Richard Dallinga benoemd tot nieuwe CEO. Dallinga treedt per 1 november 2019 bij GREEN in dienst. Na een introductieprogramma zal hij de verantwoordelijkheden overnemen van Aart Jan Verdoold, die eerder dit jaar bekendmaakte dat hij het bedrijf eind 2019 zal verlaten.

Dallinga (1966) is 6 jaar geleden gestart bij HB Capital als Managing Director Real Estate. In de afgelopen jaren is de vastgoedportefeuille van HB Capital getransformeerd van een huisvestingsportefeuille naar een strategische vastgoedportefeuille waarin (lange termijn) investeringen en (her)ontwikkelingen zijn ondergebracht. Dallinga heeft voor zijn functie bij HB Capital diverse (leidinggevende) functies bekleed bij toonaangevende ondernemingen in vastgoed en retail; JLL, Unibail-Rodamco, Corio en Ahold.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Ep Hannema: “Met de aanstelling van Richard Dallinga hebben wij iemand gevonden die met het ambitieuze en creatieve team van GREEN mooie stappen kan maken in de toekomst. Richard past met zijn brede ervaring in de vastgoedwereld en zijn achtergrond bij een familiebedrijf uitstekend bij de organisatie die de afgelopen jaren is opgebouwd. We heten Richard van harte welkom bij GREEN en wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe rol.”