GREEN De Baronie

Nieuws

Persbericht: SPIE nieuwe huurder kantoor- en bedrijfspand in Amsterdam

27 juni 2016

SPIE huurt per 1 juni 2016 een gecombineerde kantoor- en bedrijfsruimte op bedrijventerrein Sloterdijk in Amsterdam. De onderneming sloot een huurovereenkomst voor een termijn van vijf jaar met GREEN Properties. SPIE is een Europees marktleider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie. SPIE neemt het pand over van Ballast Nedam. 


GREEN bracht SPIE Nederland in contact met Ballast Nedam en begeleidde de onderlinge afspraken. DTZ Zadelhoff trad op als adviseur van SPIE Nederland.
 
Category Manager Chris Reumkens van SPIE verklaart de keuze: “We hadden al een vestiging in Schiedam die het havengebied Rotterdam bedient. Met de Amsterdamse vestiging hebben we een uitvalsbasis voor het westelijk havengebied, waar veel van onze klanten zitten. De rest van Amsterdam en andere delen van de Randstad zijn uitstekend bereikbaar. Voor onze internationale klanten is Amsterdam een aantrekkelijke vestigingsplaats. Het pand is zichtbaar vanaf de A5, heeft een representatief materiaal- en kleurgebruik en biedt goede mogelijkheden om het een eigen uitstraling te geven.”
 
Het pand aan Vaalmuiden 1-5 in Amsterdam biedt 1.200 m² kantoorruimte en 900 m² bedrijfsruimte, een minder gangbare verhouding in de markt. Dit maakt het object aantrekkelijk voor bedrijven in de technieksector. Het pand is gebouwd in 2008 en beschikt over 32 parkeerplaatsen. De locatie is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A5/A4 en A5/A10.
  

Over SPIE Nederland 

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland. Met ruim 38.000 medewerkers verdeeld over bijna 600 vestigingen in 38 landen genereert de SPIE Groep een geconsolideerde omzet van € 5,3 miljard.