Havenhuys

Nieuws

GREEN start verkoop Het Havenhuys in Baronie Haven

2 april 2019

Binnenkort start  GREEN met de verkoop van de 34 appartementen en penthouses in Het Havenhuys, het eerste appartementengebouw in de ontwikkeling ‘Baronie Haven’ aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Naar verwachting wordt er dit jaar gestart met de bouw van de totaal 30 bijzondere appartementen en 4 stijlvolle penthouses.

Mondain wonen aan boord van De Baronie
Het plangebied van Baronie Haven is gelegen aan de Rijnhavenkade en de Prinses Margrietlaan. ‘Het Havenhuys’, het eerste bouwdeel van de totaalontwikkeling Baronie Haven, grenst direct aan Haven aan den Rijn. Het markante, stijlvolle gebouw biedt ruimte aan totaal 30 luxe appartementen en 4 stijlvolle penthouses met oppervlakten van 88 tot wel 156 m2. De buitenruimten zijn royaal van 12 m2 tot wel 48 m2 voor de penthouses.

Bijzonder aan het gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften. Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen zijn gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen. Het Havenhuys grenst direct aan Haven aan den Rijn met uitzicht op de boten. GREEN reserveerde eerder al voor de kopers van en appartement of penthouse luxe overdekte ligplaatsen in de haven, zodat zij straks desgewenst een ligplaats kunnen huren. 

In de aansluitende fase op ‘Het Havenhuys’ zullen circa 110 appartementen, een horecavoorziening en commerciële ruimte worden opgenomen. Vanuit de haven loopt de corridor door Baronie Haven rechtstreeks naar het winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven, winkels om de hoek en een levendig horecaplein.Kijk verder op: www.hethavenhuys.nl