GREEN De Baronie

Nieuws

Sushi restaurant Shabu Shabu opent in De Baronie

21 december 2016

In het nieuwe gebouw op het Baronieplein opent begin 2017 een nieuwe vestiging van sushi & grill restaurant Shabu Shabu. Het franchise-restaurant belooft een ‘ware Japanse dining experience’.

All you can taste
Shabu Shabu is een franchise restaurant met inmiddels 13 vestigingen. De vestiging in Alphen aan den Rijn wordt de veertiende. Het restaurant biedt zowel lunch als diner tegen een vaste prijs, doorgaans bekend als ‘all you can eat’, door Shabu Shabu ‘all you can taste’ genoemd. Met pure en verse ingrediënten schotelen de koks smakelijke Japanse gerechten voor.
 
Verblijfsduur verlengd
“De verblijfsduur van De Baronie wordt verlengd, doordat meer mensen zich ook ’s avonds in het winkelgebied zullen begeven”, vertelt Aart Jan Verdoold, directeur van GREEN Real Estate. “Het is leuk voor De Baronie én voor Alphen. We gaan er een waanzinnige plek van maken.”
 
Snelle uitbreiding horeca- en winkelgelegenheden
Shabu Shabu schaart zich in het rijtje van horeca- en winkelgelegenheden die onlangs zijn geopend of binnenkort zullen openen. Naast pizzeria Domino’s opende Johnny’s Burger Company in september al een take away & delivery restaurant. Daarna volgde ook vlaaienwinkel Limburgia met een vestiging naast broodjeszaak Subway. Ook is onlangs de verhuisde Leen Bakker weer geopend.