Nieuws

Swiss Sense opent in GoStores Gouda

2 oktober 2017

Per 1 september hebben de GoStores in Gouda er een nieuwe retailer bij. Naast onder meer Profijt Meubel, Kwantum, Beddenreus, Prominent en Beter Bed opent ook boxspring- en matrassenspecialist Swiss Sense in het XL winkelgebied. De officiële opening is gepland op 15 oktober aanstaande. 

XL winkelen 

In de Goudse Poort, direct aan de A12, ligt 33.000 m² winkelruimte speciaal gecreëerd als XL-winkelconcept. De GoStores hebben een moderne, frisse en eigentijdse uitstraling. GREEN zet met de GoStores een onderscheidende XL-winkelformule neer die meerwaarde creëert voor de omgeving en de deelnemende retailers. De individuele winkelformules van de retailers versterken elkaar. Ze zijn gespecialiseerd in wonen, doe-het-zelven, tuinieren en outdoor.
 

Meer dan winkelen 

Ga je naar de GoStores, dan kan je hier echt een dagje uit van maken. Regelmatig worden evenementen en activiteiten georganiseerd op het parkeer-ontmoetingsplein te midden van de GoStores. Daarnaast kun je tijdens het winkelen gerust even neerploffen bij een van de horecagelegenheden.
 

GoStores bijna vol! 

Met de komst van Swiss Sense zijn de GoStores in Gouda bijna volledig gevuld. Momenteel is er nog één unit beschikbaar van bijna 1.700 m². Heeft u interesse? Lees hier verder.