Nieuws

Tuincentrum Groenrijk keert terug in Epe

2 oktober 2017

In januari 2016 sloot Groenrijk Epe haar deuren. De eigenaren van Groenrijk Nunspeet, Focke en Stephan Segers, zien een kans en nemen Groenrijk Epe over. De nieuwe Groenrijk (her)opende woensdag 20 september jl. onder leiding van Rob Verlinden.

Groenrijk is een landelijke keten van tuincentra met in totaal dertig vestigingen in heel Nederland. 

Vader en zoon 

De Groenrijk vestiging in Epe ligt in het retailpark ‘De Poort van Epe’, een nieuw winkelcentrum met een uitgebreide branchering en gelegen tussen het dorp Epe en de snelweg A50. Naast Groenrijk Epe, zijn vader en zoon Focke en Stephan Segers ook eigenaar van Groenrijk Nunspeet en het tijdelijke plantencentrum in Harderwijk. Ze hebben een sterke binding met de regio en zijn blij met een extra vestiging. “Wij zijn blij om ook de inwoners van Epe te kunnen voorzien van mooie planten en bloemen”, melden ze aan De Stentor.
 

Groenrijk Epe 

De winkel heeft een oppervlakte van 1.975 m² en een buitenruimte van 800 m². ‘‘Het tuincentrum heeft een tijd leeg gestaan. Daar is het pand helaas niet mooier van geworden. Het onkruid groeide zelfs binnen. De inwoners van Epe en onze buren - JYSK, Leen Bakker en Gamma – zijn dan ook blij dat wij Groenrijk Epe overnemen en opknappen’’, aldus vader en zoon.
 

Verbouwing en opening 

Focke, Stephan en hun team hebben deze zomer druk verbouwd en (her)openen woensdag 20 september de deuren van Groenrijk Epe. Rob Verlinden, onder meer bekend van het programma ‘Robs grote tuinverbouwing’, zal de nieuwe vestiging officieel openen. Hierna volgen drie dagen met verschillende kortingsacties voor bezoekers.