ParqGreen

Nieuws

Tweede verkoopfase Landal De Reeuwijkse Plassen gestart

19 februari 2018

GREEN is gestart met de verkoop van een nieuw aanbod vakantiewoningen in ParqGreen in Reeuwijk. ParqGreen is een recreatiepark aan de Reeuwijkse Plassen met 283 waterlodges, -woningen en -villa’s. De eerste fase van het park is in december geopend en wordt verhuurd onder de naam Landal De Reeuwijkse Plassen. Na de succesvolle verkoop van 145 woningen in de eerste fase en de uitstekende rendementen in het eerste jaar na opening hoopt GREEN op net zo’n succesvolle tweede verkoopfase. Het nieuwe aanbod is bij de start van de verkoop in oktober in elk geval enthousiast ontvangen door bestaande en nieuwe investeerders. 

GREEN ontwikkelde in samenwerking met Kolpa Architecten dan ook weer een gevarieerd aanbod van waterwoningen voor de volgende fases van ParqGreen Reeuwijkse Plassen. Duurzaamheid en luxe speelden hierbij een belangrijke rol.
 

De volgende fases 

De volgende fases van het park bestaan uit totaal 138 duurzaam ontwikkelde waterlodges, -woningen en -villa’s. Nieuwe ontwerpen en kleurstellingen van gevels en daken bieden een toegevoegde waarde in het park. Inspelend op de vraag vanuit de markt van investeerders en huurders beschikken de grotere typen bovendien over een luxe uitbouw aan één zijde van de woning. Deze uitbouw biedt ruimte aan een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond. De 138 woningen worden in verschillende deelfases verkocht. Met een reden: het belang van een snelle bouwstart is groot in verband met de vraag vanuit Landal GreenParks naar extra woningen voor het nu al populaire recreatiepark. Op 17 maart 2018 zal dan ook worden gestart met de bouw van de tweede fase van ParqGreen.
 

Meest duurzame recreatiepark van Nederland 

ParqGreen heeft haar eigen elektriciteitsnetwerk met een toestemming voor decentrale duurzame elektriciteitsopwekking. Daarnaast beschikken alle woningen over warmtepompen, zit er 600 m2 zonnepanelen op het dak van de centrumvoorzieningen en is er 6.500 meter rietoevers aangelegd. Dit heeft geresulteerd in een Green Key Gold certificering: hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

Bekijk dit project ook in 360 graden!

Ga naar www.parqgreen.nl voor meer informatie.