GREEN De Baronie

Nieuws

Vlaaienwinkel Limburgia geopend in De Baronie

21 december 2016

Dit najaar opende vlaaienwinkel Limburgia haar deuren in De Baronie in Alphen aan den Rijn. Het is de 64e vestiging van de ‘verwenwinkel’. Saillant detail: de franchisenemer van ‘buurman’ Subway is dezelfde persoon als de franchisenemer van Limburgia.

Verwenwinkel
Alphenaren kunnen bij banketbakkerij Limburgia terecht voor heerlijke vlaaien, gebak en ambachtelijk schepijs waarbij een meester ijsbereider de kwaliteit waarborgt. De ‘verwenwinkel’ verkoopt haar producten via de fysieke winkels en via de webshop. In de Baronie serveert Limburgia koffie en thee in combinatie met een punt vlaai, bonbons of een verse smoothie. 
 
Franchisenemer met twee winkelformules in de Baronie
De nieuwe vestiging van Limburgia werd geopend naast broodjeszaak Subway. Dit is zeker niet toevallig: het ondernemingsechtpaar dat franchisenemer is van de Subway, heeft besloten om ook de formule van Limburgia te introduceren in Alphen aan den Rijn. “Hier zijn we erg blij mee. Het betekent dat de zaken goed gaan in de Baronie. Dit echtpaar durft het aan om in hetzelfde winkelgebied een extra formule te exploiteren”, vertelt directeur Aart Jan Verdoold van GREEN Real Estate.
 
Uitbreiding ambacht Baronie
De toevoeging van banketbakkerij Limburgia, als tegenhanger van Multivlaai, zorgt voor een nog completer aanbod binnen de Baronie op het gebied van ambachtelijke winkels. Alphenaren kunnen al terecht bij visspecialist Sluizeman, Slagerij Gelderblom, groenteboer De Goureinet, bakker Breggen en chocolatier Martinez. Nu staat een goede slijterij nog op het wensenlijstje van GREEN!


De vestiging van Limburgia in De Baronie (foto: limburgiavlaai.nl)