Nieuws

Wij zijn verhuisd!

5 oktober 2020

Sinds 1 oktober 2020 is GREEN Real Estate op de tweede verdieping van De Baronie gevestigd.

Waarom we ook ons nieuwe kantoor weer in De Baronie hebben geopend? De Baronie heeft een bijzondere functie en sluit volledig aan bij onze huidige visie:
 
Een gebouw is niet alleen maar een gebouw. Het is – nu meer dan ooit – een plek, een omgeving, waar mensen wonen, werken, hun boodschappen doen en zich ontspannen. De maatschappij vraagt om nieuwe combinaties van functies zoals winkelen en wonen. Om ruimtes die veel beter voldoen aan de eisen en wensen van vandaag en morgen. Wij hebben met onze expertise in vastgoed en gerelateerd leefgedrag, als doel de combinatie van wonen, werken, mobiliteit en boodschappen doen in en rondom de stad te verbeteren. Dat doen wij met onze partners zoals ondernemers, gemeentes en andere eigenaren. Met ruimte en respect voor de behoefte van alle stakeholders, tot aan de eindgebruiker aan toe. Wij geloven in slimme, nieuwe woon-, winkel- en werkconcepten. Maar ook in ontwikkelingen in duurzaamheid, mobiliteit en gemak. Wij bouwen steeds aan een daadkrachtige combinatie van kennis, inzicht, ondernemerschap en een eigen visie. Altijd met oog voor de economische én de maatschappelijke opbrengst. Wij bouwen de toekomst al op voorhand in - zodat onze locaties kunnen meebewegen met de vraag van vandaag, van morgen en van overmorgen.
Samen voortdurend beter.
 
Ontwikkeling Baronie-gebied
Bovendien spelen wij zelf een grote rol bij de ontwikkeling van De Baronie en het gebied daaromheen. Na de oplevering van De Baronie (winkelen, werken en wonen) en Het Havenhuys (wonen) maken we ons nu op voor Fase III; een prachtig woon- en werkcomplex in Baronie Haven, gelegen aan de Rijnhaven welke volop in ontwikkeling is. Daar verrijzen circa 110 woningen, woon-werkunits en een mooie horecazaak.
 
Nieuwe adres 
Baronie 52
2404 XG Alphen aan den Rijn