Routebeschrijving

Bezoekadres GREEN

Baronie kantoren
Baronie 52
2404 XG Alphen aan den Rijn
 

Komende uit de richting Amsterdam/Haarlem

Houd op de A4 richting Den Haag aan. Neem de afslag Nieuw Vennep/Alphen aan den Rijn. Volg de N207 richting Alphen aan den Rijn (ca. 11 kilometer). In Alphen aan den Rijn slaat u de eerste afslag rechtsaf, de Eisenhouwerlaan op. Deze gaat over in de Prins Bernhardlaan. Blijf rechtdoor rijden tot u een rotonde nadert (Laan der Continenten). Op de rotonde gaat u rechtdoor en neemt u de eerste afslag naar links (de Prinses Irenelaan). Na 200 meter slaat u rechtsaf op de rotonde en vervolgens maakt u een U-bocht bij de tweede rotonde, sla rechtsaf zodat u het parkeerdek oprijdt (bij het betreden van het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart. U krijgt bij het uitrijden van GREEN een uitrijdkaart verstrekt). U kunt op het tweede parkeerdek parkeren en via het trappenhuis naar de begane grond gaan alwaar u de borden Baronie Kantoren kunt volgen. GREEN bevindt zich op de tweede verdieping.
 

Komende uit de richting Den Haag/Leiden

Houd op de A4 richting Amsterdam aan. Neem de afslag Zoeterwoude Rijndijk/Alphen aan den Rijn/Utrecht. Richting Alphen aan den Rijn volgen (N11, ca. 12 kilometer). Op de N11 neemt u de afslag 4 'Alphen aan den Rijn-West'. U vervolgt deze weg (Leidsche Schouw) die overgaat in de Hoorn. Vlak voor Avifauna slaat u rechtsaf de Van Foreestlaan in. Bij de rotonde gaat u linksaf en vervolgens kunt u rechtsaf het parkeerdek oprijden (bij het betreden van het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart. U krijgt bij het uitrijden van GREEN een uitrijdkaart verstrekt). U kunt op het tweede parkeerdek parkeren en via het trappenhuis naar de begane grond gaan alwaar u de borden Baronie Kantoren kunt volgen. GREEN bevindt zich op de tweede verdieping.
 

Komende uit de richting Rotterdam

Houd op de A20 richting Gouda/Utrecht aan. U voegt in op de A12 en neemt afslag 12 Reeuwijk richting Bodegraven/Alphen aan den Rijn. Vervolgens neemt u tweemaal de 1e afslag rechts. U rijdt nu aan op een rotonde, waar rechtdoor gaat naar de N11 richting Alphen aan den Rijn/Leiden. Neem op de ring Alphen aan den Rijn afslag Kerk en Zanen, de eerste afslag na het aquaduct. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, waarna u bij de stoplichten rechtsaf slaat (scherpe bocht). U rijdt nu voorlangs het distributie centrum van Zeeman textielSupers en passeert na enkele minuten aan de linkerkant het station. De eerstvolgende rotonde gaat u rechtdoor en neemt u de eerste afslag naar links (de Prinses Irenelaan). Na 200 meter slaat u rechtsaf op de rotonde en vervolgens maakt u een U-bocht bij de tweede rotonde, sla rechtsaf zodat u het parkeerdek oprijdt (bij het betreden van het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart. U krijgt bij het uitrijden van GREEN een uitrijdkaart verstrekt). U kunt op het tweede parkeerdek parkeren en via het trappenhuis naar de begane grond gaan alwaar u de borden Baronie Kantoren kunt volgen. GREEN bevindt zich op de tweede verdieping.
 

Komende uit de richting Utrecht

Houd op de A12 richting Den Haag aan. Neem de afslag 12a en volg de N11 richting Alphen aan den Rijn/Leiden. Neem op de ring Alphen aan den Rijn afslag Kerk en Zanen, de eerste afslag na het aquaduct. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, waarna u bij de stoplichten rechtsaf slaat (scherpe bocht). U rijdt nu voorlangs het distributie centrum van Zeeman textielSupers en passeert na enkele minuten aan de linkerkant het station. De eerstvolgende rotonde gaat u rechtdoor en neemt u de eerste afslag naar links (de Prinses Irenelaan). Na 200 meter slaat u rechtsaf op de rotonde en vervolgens maakt u een U-bocht bij de tweede rotonde, sla rechtsaf zodat u het parkeerdek oprijdt (bij het betreden van het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart. U krijgt bij het uitrijden van GREEN een uitrijdkaart verstrekt). U kunt op het tweede parkeerdek parkeren en via het trappenhuis naar de begane grond gaan alwaar u de borden Baronie Kantoren kunt volgen. GREEN bevindt zich op de tweede verdieping.