Recreëren

Hoewel vrije tijd een schaars product is, maken we er steeds meer tijd voor vrij. Dat geldt voor Nederlanders maar in toenemende mate ook voor buitenlandse toeristen. Daar komt bij dat Nederland enorm populair is als vakantiebestemming onder Nederlanders en steeds meer ook daarbuiten. Ook in dit segment gaat het altijd om de juiste plekken: de natuur om de hoek, goede bereikbaarheid voor een dag, stedentrip of pretpark en levendig genoeg om er in de directe omgeving op uit te trekken.

De groei van verblijfsrecreatie in Nederland is dan ook een sector waarin GREEN Real Estate actief is. Met plekken waar mensen luxe, comfort en verwenmomenten optimaal kunnen combineren en waar wij een prima rendement kunnen realiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is Hotel de Wageningsche Berg in Wageningen.

Hotel de Wageningsche Berg

Op één van de mooiste plekken in Wageningen – ten oosten van de Grebbeberg en westelijk van de Wageningsche Berg – heeft GREEN het unieke en al anderhalve eeuw zeer geliefde Hotel de Wageningsche Berg, nieuw leven ingeblazen. Met respect voor de historische architectuur en vooral ook voor de kwetsbaarheid van de natuur, heeft GREEN het hotel in 2014 volledig herontwikkeld en met 65 kamers uitgebreid. Dit hoogwaardige 4-sterren, CO2- en energie neutrale hotel met bijbehorend congrescentrum is direct aangesloten op de botanische tuin Belmonte Arboretum en het omliggende bosgebied. Bruisende steden zoals Arnhem en Nijmegen zijn fantastisch bereikbaar net als diverse natuurgebieden waaronder de Betuwe, Nationaal Park Veluwezoom en de Hoge Veluwe. Hotel de Wageningsche Berg telt momenteel 108 kamers, een restaurant met brasserie, een wellness en fitness, vijf grote zalen met een capaciteit tot 900 gasten en een terras rondom het hotel.